Automate your Marketing
with Womplify




 
Adeqea's Life

By: adeela adeqea

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]
Sunday, 21-Feb-2010 13:57 Email | Share | | Bookmark
Jalan2



Gmbar ni adeq snap masa kat dlm kete otw balik dari penang...kat atas jmbatan...hu~ lens retak..adess


Monday, 28-Dec-2009 18:26 Email | Share | | Bookmark
Majlis Pertunangan Zul & Emy









Photo-Adeq/Sue
Graphic-Adeq
0124549970

Majlis Pertunangan Zul & Emy
Congrates to both of them....majlis pertunangan berlangsung di rumah keluarga Emy di Bandar Tun Razak pada 12 Dec 2009. Semoga ikatan ini berkekalan ke ke jinjang pelamin....Thanx to Emy & frenz....dan tak lupa jugak kpd Zul yg sporting sepanjang sesi bergambar....cute couple...

da lama tak wat photo ni....kira gmbar ni as intro untuk new year...so 2010 adeq akan wat comeback ngan team baru..yeehaaa...hope dpt bahagikan masa dgn baek!!


Monday, 2-Nov-2009 16:51 Email | Share | | Bookmark
Muaz da big boy V2



Ni gmbar Muaz masa raya baru ni...adeh..makin tinggi da budak kecik ni...n makin nakal...erm skunk duk kat umah oni n tok abah kemain lama....sakan la de duk sana....lama tak tgk budak kecik ni dekat 2 bulan dah...rasa nak gomoi de abis2 kalau jumpa nanti..hahahaa


Saturday, 31-Oct-2009 21:43 Email | Share | | Bookmark
Wedd Abg Emey & Kak Niza













Akad Nikah



Wedding Abg Emey n Kak Niza...
lama tak update fp nie...huhuhu...ni wedding pic yg latest masa raya aritu..baru dpt upload tu pun ciput jer la...ada masa nanti..akan adeq upload byk2 lagi untuk tontonan mereka di luar sana..lama da tak edit2 gmbar...adeh skill pun dah kureng skit nie..ishh tak bley jadi..ken apolish balek nie..aiyak..haha..okey kak niza n abg emey...wish both of u happy till end...luv ya


Wednesday, 17-Jun-2009 20:35 Email | Share | | Bookmark
Muaz da big boy...


Tenyum nampak gusi jer..heheh..muaz lum ader gigi...

gegar..gegar..gegar...

Da becar da de....isap susu dlm botol....eee malu ler...

Da lama sgt x upload gambar...makin hari makin sibuk ngan keje kat ofis..
Alhamdulillah sekarang ni keje da ok..tp tanggungjawab tu makin berat..
kadang2 mcm da hilang kehidupan sosial plak rasa...masa habis ngan keje jer...
jumpa my lil boy ni pun da jarang..sbbnyer budak kecik ni selalu dibawak lari ibu de
balik taiping...selonoknyer de blk jumpa tok abah n oni ea budak...


And me.....heheh...capture by hp jer gmbar ni...masa tgh lepak kat umah...sorang2 menghabiskan weekend yg xbest...really going down to earth daa....sib ader kwn2 yg byk tlg entertainkan..tp sygnyer..
i'm really not in a mood la guys...sori n thanx a lot...just perlukan masa untuk diri sendiri yg makin hari makin confius ni...FOKUS!!!


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net